Apartament Altell

 

Planta superior del Mas Corominola. Gran allotjament amb 3 habitacions.
Capacitat de 4 a 9 persones.

L’Altell és un dels allotjaments de Mas Corominola, recentemt reformat. Correspon a la segona planta del mas i gaudeix d’unes vistes molt maques del volcà Montsacopa, Olot i l’Alta Garrotxa. Inaugurat el juliol de 2015.

Mas Corominola és dividida actualment en 3 habitatges independents: La cabana (2 -4 persones), Montsacopa (4-6 persones) i l’Altell (de 4 a 9 persones).

L’allotjament Altell disposa de 3 dormitoris, dos dobles i un quàdruple, 2 banys complerts, sala d’estar, cuina ben equipada, molta llum i de fàcil accés.

A l’exterior hi trobareu una gran era, mobiliari de jardí, zona verda i barbacoa. També una bonica piscina i zona ajardinada.

La casa està situada al cor del Parc Natural de La Garrotxa i a prop de la Fageda d’en Jordà i els volcans més importants de la Garrotxa. Anar fins a Olot és un passeig. L’excel·lent situació de la casa permet visitar la zona volcànica a peu o en bicicleta de muntanya, seguint els senders senyalitzats que hi ha molt a prop.

Podeu llogar els allotjaments Montsacopa i Altell si sou un grup de 10 a 15 persones. Si sou de 16 a 19 persones, també us caldrà llogar la Cabana, situada davant la casa i separada només per l’era de la casa.

Disponibilitat

Calendar is loading...
- Available
26
- Booked
26
- Pending
Disponible
  
Ocupat